First For You

Welkom bij First For You.

Welkom op onze site, laat ons eerst eens voorstellen, wij (Conny en Mario) hebben mekaar 3 jaar geleden leren kennen en we hadden beide dezelfde passie namelijk kleding.. Veel mensen hebben dromen, maar weinigen maken hem waar.
Wij besloten om onze droom waar te maken en onze krachten te bundelen.
Conny die zichzelf opwerkte van naaister, patroonmaakster tot stylist, en Mario die geboeid is door media en marketing. Na de nodige tegenslagen bij het zoeken van een zaak kwamen we terecht bij First1, in de Broodstraat 31, Oudenaarde . Die sloot perfect aan in wat we zochten.
Betty met haar lange volle carrière die ons graag meenam om ons de weg te wijzen naar de grote modehuizen en haar ervaringen deelde, dit kwam ons goed van pas. Maar ook jammer genoeg voor haar, komt aan alles een einde. Ze wou toch nog aan boord blijven en dit op de achtergrond als adviseur.
We weten dat First1 een begrip is in Oudenaarde en zelf ver daarbuiten. Daarom hebben we gekozen voor een zachte overgang naar de nieuwe naam First For You.
Met First For You willen we nog een stap verder, de naam zegt het zelf eerst voor jou. We willen dat de klant altijd met het juiste kledingstuk naar buiten gaat.
We willen constant vernieuwen, en topservice brengen. Met First For You zorgen we dat je de grootste merken zoals, Akris, MaxMara, Max&Moi, Le Tricot Perugia, Luisa Spagnoli, Leonard, Tramarossa enz.. onder één dak vindt.
We willen U graag ook uitnodigen op ons openingsweekend op 21,22 en 23 augustus.
Kom zeker eens langs en laat je inspireren door onze mooie collecties.