Welkom op onze site, laat ons eerst eens voorstellen, wij (Conny en Mario) hebben mekaar 3 jaar geleden leren kennen en we hadden beide dezelfde passie namelijk kleding.. Veel mensen hebben dromen, maar weinigen maken hem waar.
Wij besloten om onze droom waar te maken en onze krachten te bundelen.
Conny die zichzelf opwerkte van naaister, patroonmaakster tot stylist, en Mario die geboeid is door media en marketing, samen hebben we feeling voor kleur en design en vormen daarbij het perfecte team om onze toekomstige klanten aan te kleden in de passende en gewenste stijl. Na lang zoeken naar de perfecte locatie kwamen we terecht bij First1, in de Broodstraat 31, Oudenaarde . Die sloot perfect aan in wat we zochten.
De vorige zaakvoerster “Betty” met een bewogen en glansrijke carrière weide ons dan ook graag in in de wonderlijke wereld van de mode en deelde haar ervaringen met ons zodat we ons zo goed mogelijk konden voor bereiden op dit nieuwe hoofdstuk in ons leven.
Maar ook jammer genoeg voor “Betty”, komt aan haar lang verdiende carrière dan ook een einde. Ze wou toch nog aan boord blijven en dit op de achtergrond als adviseur.
We weten dat First1 een begrip is in Oudenaarde en zelf ver daarbuiten. Daarom hebben we gekozen voor een zachte overgang naar de nieuwe naam First For You.
Met First For You willen we nog een stap verder, de naam zegt het zelf eerst voor jou. We willen dat de klant altijd met het juiste kledingstuk naar buiten gaat.
We willen constant vernieuwen, en topservice brengen. Met First For You zorgen we dat je de grootste merken zoals, Akris, Akris punto, Max&Moi, Le Tricot Perugia, Luisa Spagnoli, Leonard, Soluzino, Tramarossa enz.. onder één dak vindt.
We willen U graag ook uitnodigen op ons openingsweekend op 21,22 en 23 augustus.
Kom zeker eens langs en laat je inspireren door onze mooie collecties.

Jammer genoeg zitten we met de factor corona, we mogen maar maximum 10 personen binnen laten.. Dus we denken dat een 1/2u zou moeten volstaan om ons te leren kennen en een blikje werpen op onze nieuwe collecties.. Natuurlijk kan je altijd terug komen op rustige dagen dan helpen we je graag verder. Of nog beter Shop op afspraak.